Haber

Samsunspor-Başakşehir kuraları

Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor, kendi sahasında Başakşehir ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol ve Başakşehir FK Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Maçın ardından takımımı tebrik ettim. Bugün eksik olan tek şey goldü. İleriye bastık, iyi baskı kurduk, baskının ardından topları kazandık. Maçtan önce soyunma odasında oyunculara bu bölgede yaşayan insanların savaşmayı sevdiğini söyledim.” “Bunu yapmamız ve taraftarları arkamıza almamız gerektiğini söyledim. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bizi inanılmaz desteklediler. Böyle devam edersek başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

“OYUNCULARIN BİRBİRLERİNE ULAŞMASI GEREKİYOR”

Yapacak çok işleri olduğunu belirten Markus Gisdol, “Ligde son sıralarda yer alan bir kadroda yapmanız gereken ilk şey takım içinde birlik ve beraberliği sağlamaktır. Takımın iletişim halinde kalması gerektiğini düşünüyorum. Antrenmanlarda gördüğüm çok uygun oyuncularımız var. Ben sistemi değiştiren bir teknik direktör değilim. Oyuncuların birbirleriyle entegre olmaları gerekiyor.” Orada. Fofana’nın oyuna girmek istememesi gibi bir durum söz konusu değil. Böyle bir şey söz konusu olamaz. O an diğer oyuncuyu da oyuna sokma ihtiyacı hissettim. Yapacak çok işimiz var. Bugün eksik olan tek şey goldü. Eğer 1 gol atmış olsaydık ikinciyi de atabilirdik ve “Üçüncü gol de gelebilirdi” dedi.

ÇAĞDAŞ ATAN: MAÇIN HAKKI Berabere Çıktı

Maçın beraberliği hak ettiğini belirten Başakşehir FK Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Samsunspor bugün yeni teknik direktörü ve yeni anlayışıyla sahadaydı. İlk yarıda dominant bir oyun oynadığımızı söyleyebilirim. Çok fazla pozisyon vermedik. Şu ana kadar 6 maç oynadık. 4’ü deplasmanda. 3’ü deplasmanda. Maç oynadık ve 8 puan topladık. Daha fazlasını istiyoruz. Fiziksel olarak gelişmek istiyoruz. Maçtan sonra oyundan çıktık. 50-55.dakika. Buna bir çözüm bulmaya çalışıyoruz. Maçın hakkı beraberlikti. 2 güzel durumumuz oldu. Rakibin de durumları vardı. Samsunspor’a başarılar dilerim. “Keşke” dedi.

“ÜST DÜZEYDE MÜCADELE ETTİLER”

Bugün Samsunspor’un üst düzeyde mücadele ettiğini belirten Atan, “Bugün Samsunspor’un biraz daha motive olduğunu, daha fazla boşluk kapatmaya çalıştığını, yer vermemeye çalıştığını gördüm. Yeni teknik direktörle daha olumlu olduklarını gördük. Üst düzeyde mücadele etti.Samsunspor 60-90. Sözlerini şöyle tamamladı: “Sanırım hakemlerle hakemler arasında biraz kırgınlık yaşandı. Hakemler hakkında pek konuşmuyorum. Bazen biz de hata yaparız. 1-2 tartışmalı pozisyon vardı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu